Stiker Palanggan

Pedaran pondok:

Harga 1. Pabrik langsung

2. kualitas anu hadé

3. pengiriman barang gancang

4. mesen leutik wilujeng sumping

5. nampi pesenan oem


Detil Produk

Tanda Produk

Jantenkeun kenangan anjeun tetep ku ngarobah sadaya poto paporit anjeun kana stiker. Aranjeunna nempel kuat tapi miceun bersih, henteu nyésakeun résidu. Teruskeun sareng pasang momen anu anjeun candak pikeun laptop, buku catetan atanapi dimana waé anjeun hoyong. Anjeun tiasa nyiptakeun Stiker Poto khusus dina halaman sareng nyocogkeun saloba poto anu dipikahoyong, atanapi mesen ngan ukur pikeun dicobaan!
Ngadamel halaman sareng halaman stiker poto kustom langsung di ujung jari anjeun! Kalayan éditor online StickerYou's, ngadamel stiker dina bentuk atanapi ukuran khusus anu anjeun peryogikeun janten gampang pisan. Sadaya stiker poto kami didamel nganggo vinil kualitas, janten poto anjeun tetep katingali seukeut teu dimana waé anjeun kedah ngajantelkeun. Pangpangna, stiker poto kustom kami nyaéta gelombang mikro sareng mesin pencuci piring anu aman, ngajantenkeun éta alat anu sampurna pikeun nyaluyukeun naon waé sareng naon waé anu tiasa dipikirkeun. Pasihan kado anu paling berkesan atanapi ngurilingan diri anjeun sareng petualangan anu paling dipuja ku halaman anjeun tina stiker poto khusus.

Bahan Kertas, Bodas / transparan PVC, matéri hologram
Ukuranna sagala ukuran aya
Desain salaku desain Anjeun.
Warna Warna lengkep / Warna Pantone / warna CMYK
Bérés Laminasi gloss. varnish, stamping panas, Bronzing, sareng UV
Ngepak Bungkus dina kantong OPP, kalayan kotak bergelombang kuat di luar atanapi sakumaha sarat konsumén
Muatan sampel Gumantung kana ukuran sareng nyetak sareng ngabéréskeun sarat. Kami bakal nganggap balik deui biaya sampel upami anjeun mesen. Tapi urang ogé tiasa nerapkeun sampel gratis anu aya dina saham. Nanging angkutan barang dibayar ku anjeun.
Waktos Timah Produksi Gumantung kana Qty, biasana sakitar 7-10 dinten
Harga hijian Dumasar kana bahan produk ', ukuran ukuran, sarat nyetak sareng gaya pengepakan.
Syarat pamayaran T / T, Western union, Paypal jsb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: