Kraft Kantong Kertas

Pedaran pondok:

Harga 1. Pabrik langsung

2. kualitas anu hadé

3. pengiriman barang gancang

4. mesen leutik wilujeng sumping

5. nampi pesenan oem


Detil Produk

Tanda Produk

Ukuranna 5.25x3x8.5 inci, 8x4.75x10 inci, 10x5x13 inci, 16x6x12 inci, atanapi Disesuaikan.
Kandel 80gsm, 90gsm, 100gsm, 110gsm, 120gsm atanapi Disesuaikan
Warna Coklat, Bodas sareng warna CMYK / Pantone sanésna, dugi ka 10 warna
Jinis tinta Tepi Laut Kedelai anu ramah lingkungan
Bahan Kertas Kraft Brown, Kertas Kraft Bodas, Kertas Seni, Papan Gading, Déwan Dupleks, Kertas Khusus, atanapi Kertas Khusus
Fitur FSC Certified 100% Daur Ulang, Nyiptakeun Mesin Otomatis, Ramah Lingkungan, Awét, sareng Percetakan Bagus Anu Tepat.
Tipe Pakem Pakem pulas, Pakem Datar, Pita, Tali PP, Kapas, Nylon, Die-cut atanapi Pakem Disesuaikan
Permukaan Rengse Varnishing, Glossy / Matt Lamination, Gold / Silver Hot Stamping, Embossing, UV Coating, Foil Stamping, Hologram Effect, jsb.
Aplikasi Balanja, Kado, Kawinan, Toko, Barang Éceran, Pésta, Pakéan, Promosi, Régét Bawa-bawa, jsb.
Kontrol Kualitas Peralatan Canggih sareng Tim QC anu Dialaman bakal mariksa bahan, produk semi-réngsé sareng réngsé sacara ketat dina unggal léngkah sateuacan dikirim
Sértipikat FSC, SGS, BSCI, ISO9001: 2008, jsb
Pamakéan Industrial Pakét Pangan & Minuman
Anggo Bungkus kopi
Tipe Kertas Kertas Kraft
Sealing & Pakem Cekelan Panjang Tangan, Pegangan Twisted, Handle Datar, Die-cut Handle, Ribbon, PP Rope, Cotton, jsb.
Pesenan Adat Narima
Fitur Daur ulang
Barang Balanja Daur Ulang Brown Kraft Kantong Kertas Pikeun Grosir
Jinis tinta Tepi Laut Kedelai anu ramah lingkungan
Ukuranna 5x3.75x8,5.25x3x8.5,8x4.75x10,10x5x13,16x6x12inches, atawa Disaluyukeun
Warna Coklat, Bodas sareng warna CMYK / Pantone sanésna, dugi ka 10 warna
Kandel 80gsm, 90gsm, 100gsm, 110gsm, 120gsm atanapi Disesuaikan
Kamampuhan Suplai 8000000 Potongan / potongan per Bulan

Kantong kertas kraft mangrupikeun wadah kemasan anu didamel tina bahan komposit atanapi kertas kraft murni. Éta henteu-toksik, henteu raos, henteu polusi, rendah karbon sareng ramah lingkungan. Éta cocog sareng standar panyalindungan lingkungan nasional. Éta ngagaduhan kakuatan anu luhur sareng panangtayungan lingkungan anu luhur. Mangrupikeun salah sahiji bahan bungkus lingkungan anu paling populér di dunya.

Wengkuan aplikasi
Bahan baku kimia, kadaharan, aditif farmasi, bahan bangunan, balanja supermarket, pakean sareng industri sanés sadayana cocog pikeun bungkus kantong kertas kraft.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: