Komitmen Kami ka Privasi

Tai dina bungkusan komitmen pikeun ngadukung privasi anjeun. Pikeun mastikeun privasi anjeun, kami parantos ngeposkeun bewara ieu ngajelaskeun sadaya inpormasi anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami nganggo.

Naon We Colect

Situs kami fungsina pikeun ngalayanan konsumén urang sareng ngantepkeun aranjeunna nyumponan kabutuhan sakumaha gampang sareng gampang ngaganggu. Urang tiasa ngumpulkeun inpormasi ieu:

  • Nami
  • Alamat
  • Nomer Telepon
  • Alamat email

Pamakéan Of Inpormasi

Inpormasi anu kami kumpulkeun ukur dianggo pikeun ngartos kabutuhan anjeun sareng ngawalon patarosan anjeun. Kami henteu nyayogikeun inpormasi kanggo pihak luar kecuali inpormasi kiriman anu diperyogikeun pikeun nganteurkeun produk ka konsumén. Kami périodik tiasa ngirim email promosi ngeunaan produk énggal, nawaran khusus atanapi inpormasi sanés anu ku kami pikir anjeun pikaresepeun nganggo alamat email anu anjeun parantos sayogi. Anjeun tiasa ngabatalkeun jasa email iraha waé.

Komitmen Kami Kaamanan Data

Kami komitmen pikeun mastikeun yén inpormasi anjeun aman. Pikeun nyegah aksés anu teu sah, ngajaga akurasi data, sareng mastikeun panggunaan inpormasi anu leres, kami parantos nempatkeun prosedur fisik, éléktronik, sareng manajerial anu cocog pikeun ngajagaan sareng ngamankeun inpormasi anu kami kumpulkeun online.

Kumaha We Use Cookies
Kami nganggo cookies log lalu lintas pikeun ngaidentipikasi halaman mana anu dianggo. Ieu ngabantuan kami nganalisis data ngeunaan patalimarga halaman wéb sareng ningkatkeun halaman wéb urang dina urutan pikeun nyocogkeun ka kabutuhan pelanggan. Kami nganggo inpormasi ieu pikeun tujuan analisis statistik. Kami ogé tiasa nganggo inpormasi ieu pikeun nyayogikeun anjeun iklan atanapi pamasaran.

Sacara umum, cookies ngabantosan kami pikeun nyayogikeun anjeun halaman wéb anu langkung saé ku kami ngamungkinkeun pikeun ngawaskeun halaman mana anu anjeun pikaresep sareng anu henteu. A cookie sama sekali masihan kami aksés ka komputer anjeun atanapi inpormasi naon waé ngeunaan anjeun, lian ti data anu anjeun pilih bagikeun ka kami. Anjeun tiasa milih pikeun nampi atanapi nolak cookies. Kaseueuran panyungsi wéb sacara otomatis nampi cookies, tapi anjeun biasana tiasa ngarobih setélan pangotéktak anjeun pikeun nolak cookies upami anjeun pikaresep. Ieu tiasa nyegah anjeun tina ngamangpaatkeun pinuh halaman wéb.

Tautan ka Oéta Websites
Halaman wéb kami tiasa ngandung tumbu kana halaman wéb anu sanés. Nanging, upami anjeun parantos nganggo tautan ieu pikeun ninggalkeun situs kami, anjeun kedah nyatet yén kami henteu ngagaduhan kendali kana halaman wéb anu sanés. Kituna, kami moal tanggel waler pikeun panangtayungan sareng karusiahan tina inpormasi anu anjeun pasihkeun nalika nganjang ka situs sapertos kitu sareng situs sapertos kitu henteu diatur ku pernyataan privasi ieu. Anjeun kedah ati-ati sareng ningali pernyataan privasi anu lumaku pikeun halaman wéb anu dimaksud.

Ngadalikeun Yurang Personal Informasi
Anjeun tiasa milih pikeun ngawatesan koléksi atanapi panggunaan inpormasi pribadi anjeun. upami anjeun saacanna parantos satuju kana kami nganggo inpormasi pribadi anjeun pikeun tujuan pamasaran langsung, anjeun tiasa ngarobih pikiran iraha waé ku nyerat atanapi ngirim email ka kami di service@taiinpackaging.com, Subjék: Pembaruan Émbaran Pribadi.

Kami moal ngajual, ngadistribusikaeun atanapi ngajakan inpormasi pribadi anjeun ka pihak katilu kacuali kami ngagaduhan ijin anjeun atanapi diwajibkeun ku hukum pikeun ngalakukeunana.

Upami anjeun yakin yén inpormasi anu kami nyepeng anjeun henteu leres atanapi henteu lengkep, punten nyerat atanapi email ka kami secepat mungkin. Kami bakal langsung ngabenerkeun inpormasi naon waé anu dianggap salah.

Kumaha Kontak Kami

Upami anjeun gaduh patarosan atanapi kaprihatinan anu sanés ngeunaan kabijakan privasi ieu, punten kirimkeun kami email di service@taiinpackaging.com.


Kirim pesen anjeun ka kami: