Buku catetan pribadi

Pedaran pondok:

Harga 1. Pabrik langsung

2. kualitas anu hadé

3. pengiriman barang gancang

4. mesen leutik wilujeng sumping

5. nampi pesenan oem


Detil Produk

Tanda Produk

kertas seni,
kertas kraft, kertas dilapis,
Bahan: kertas bodas atanapi kulawu,
kertas kartu pérak atanapi emas,
kertas khusus jsb.
Téknik percetakan: percetakan offset
Permukaan Pembuangan: embossing, stamping panas, matte atanapi laminasi kasar, varnishing, palapis UV jsb.
Ukuran: sagala ukuran sareng bentukna sayogi
Warna: CMYK sakumaha per pantone atanapi salaku pamundut konsumén
Asesoris: panutupanana kancing, tali, PVC, PET, eyelet, noda / grosgrain / pita nilon jsb
MOQ: 500 lembar
format karya seni PDF, CDR, AI, ETC disambut.
bungkusan: karton standar ékspor
Waktos conto: 7 dinten
Waktos nuju produksi: 20 dinten
Pamayaran: Deposit 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan B / L.
QC: 3 kali tina pilihan bahan, uji mesin préproduksi dugi ka finishde barang.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: