kotak pizza

Pedaran pondok:

Harga 1. Pabrik langsung

2. kualitas anu hadé

3. pengiriman barang gancang

4. mesen leutik wilujeng sumping

5. nampi pesenan oem


Detil Produk

Tanda Produk

Kraft Corrugated Plain Pizza / Bakery Box

 
Konstruksi tugas beurat ieu tiasa ngadamel pizza beurat tumpukan tinggi ku sababaraha topping. Nampilkeun daptar bahan dina gigirna, kotak ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun gampang nyirian topping pizza sareng ngajantenkeun pelanggan ngajemput angin!

Pangwangunan karton awét
Kotak pizza ieu ngagaduhan konstruksi bergelombang B-suling awét, janten anjeun tiasa percanten yén kotak anjeun moal bélok sareng pizza anjeun bakal tetep panas. Tambih Deui, éta didamel nganggo bahan daur ulang, mastikeun yén pendirian anjeun ngabantosan lingkungan. Mangrupikeun tambahan sampurna pikeun réstoran atanapi toko roti!

Desain anu merenah
Dua tab ageung, manjangan ti handapeun payun kotak, rada angkatna. Fitur ieu ngirangan kondensasi dina countertops tina pizza panas, ogé ngabantosan dina gampang misahkeun kotak tumpuk. Potongan satengah bunderan nyiptakeun tab, ngamungkinkeun anjeun gampang muka tutup gaya ieu pikeun ngeusian gancang sareng nutup.

Kraft Exterior
Bagian luar kraft polos nyayogikeun rohangan pikeun nambihan cap atanapi logo khusus pikeun pop personalisasi.

1. Nami barang: Kotak Pizza khusus
2. Bahan: Bahan karton bergelombang, kertas karton kraft coklat
3. Dipaké pikeun: Pizza, Kue, Biskuit, Cookie
4. Ukuran: Ukuran standar tina 8 inci dugi ka 28 inci atanapi Disesuaikan
5. MOQ per gaya: 3000 pcs
6. Fitur: Biodegradable / Disposable / Eco-Friendly / Compostable Jsb.
7. bijil: SGS
8. Titik luhur: Disaluyukeun / Hiji Stop Kemasan Solusi / Kualitas Tinggi / Pengalaman Beunghar
9. Dipaké pikeun: Supermarket / Rumah Makan Ranté / Pabrik Jsb.
10. Pakét: 50-100 pcs dipak kalayan hiji kantong tahan cai atanapi salaku pamundut klién
11. MOQ per gaya 50.000
12. paking: Bungkusan Ékspor Standar Atanapi tiasa Disesuaikan
13. Jasa khusus: 1. Euipped sareng tim desain profesional pikeun nempatkeun ideu palanggan kana kanyataan.
2. Ngalakukeun proofing sareng ngirim sampel pikeun mariksa bentuk, ukuran sareng pangaruh percetakan logo.
14. Palabuhan: Shanghai
15. Tanggal Pangiriman: Dina 10-30 dinten damel saatos persetujuan sampel pre-produksi saatos nampi setoran
16. pamayaran: 30% Sateuacanna, Kasaimbangan Sateuacan Pangiriman (TT atanapi Paypal)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: