kotak pangiriman

Pedaran pondok:

Harga 1. Pabrik langsung

2. kualitas anu hadé

3. pengiriman barang gancang

4. mesen leutik wilujeng sumping

5. nampi pesenan oem


Detil Produk

Tanda Produk

kotak pangiriman - Karton Mailing Moving Packing Carton Corrugated Shipping Box

Kotak pangiriman coklat didamel tina kardus kraft anu ramah lingkungan atanapi serat serat anu tiasa didegradasi sareng gampang didaur ulang. Boks bergelombang Kraft ngagambarkeun standar industri, kakuatan sareng daya tahan aranjeunna ngajantenkeun pilihan anu hadé pikeun sababaraha panggunaan, sapertos pengiriman barang, panyimpenan, pamindahan, kargo, atanapi surat. Henteu janten masalah naon anu anjeun kirimkeun, kami yakin anjeun bakal mendakan sadayana anu anjeun peryogikeun di dieu.

Karton logistik tiasa damel bareng sareng sababaraha alat transportasi dina produksi, neundeun, ngangkut sareng penjualan barang pikeun ningkatkeun efisiensi asihan.
Bungkusan kami gaduh 27 taun pangalaman operasi dina industri bungkusan karton. Bahan anu biasa dianggo nyaéta tilu lapis bergelombang, lima lapisan bergelombang, kentel sareng keras.
Éta tiasa langkung ngajagi barang sareng nyingkahan masalah anu mungkin dina transportasi sapertos Uap sareng korosi.

Ukuran / bentuk: didamel khusus Struktur: kantong tilepan diri
Bahanna 1. brow kraft paperbag (100g, 120g, 150g, 180g, 200g, 250g)
2. kantong kertas kraft bodas (100g, 120g, 150g, 180g, 200g, 250g)
3. kertas keretas (128g, 157g, 180g, 200g, 230g, 250g, 300g, 350g)
4. kartu kertas gading (190g, 210g, 230g, 250g, 300g, 350g, 400g)
5. kertas papan bodas (230g, 250g, 300g, 350g, 400g)
6. jinis kertas bergelombang: suling EBF, Suling SM
7: Kertas khusus anu sanés
Warna: CMYK ogé Pantone Percetakan: percetakan off-set, flexo
Pakem: tali nilon, pita, tali katun, tali PP, gagang kertas datar, gagang kertas dipintal. Diteukteuk Rengse: matte / herang laminasi, herang / matte varnish, palapis UV, die cutting, embossing, debossing, gold / silver hot stamping ect.
Waktos sampel: 5-7 dinten, leadtime 15-20 dinten kanggo urutan masal, éta gumantung kana kuantitas. Pakét: 25 pcs per kantong opp, 100-200pcs per karton

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: