Tutup Tutup Transparan Orok Témbok Kuejon Buatan Tangan DIY Paporit Pesta Ulang Tahun Ngarayakeun Nikmat Kotak Kado Donat

Pedaran pondok:

Harga 1. Pabrik langsung

2. kualitas anu hadé

3. pengiriman barang gancang

4. mesen leutik wilujeng sumping

5. nampi pesenan oem


Detil Produk

Tanda Produk

Tutup Tutup Transparan Orok Témbok Kuejon Buatan Tangan DIY Paporit Pesta Ulang Tahun Ngarayakeun Nikmat Kotak Kado Donat

Panjelasan Produk
A belasan cookies anu nembe didamel pasti bakal ngabagjakeun saha waé! Kotak Kado Gula Adat Kustom Gula Warna Ieu ngagaduhan pita anu dihias, sidik warna pinuh dina unggal cookie sareng pilihan warna kaem anjeun!

Dipak dina kotak karton
Salapan warna Sprinkle perusahaan
Sidik warna lengkep dina masing-masing cookie sareng leungeun baju
Inks didahar sareng disatujuan ku FDA
Ngatur ngarawat ngeunah ieu pikeun pertandingan anjeun salajengna!

* Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan kamungkinan alergen; Mangga wartosan konsultan mérek pikeun detil.
Detil Sidik
Harga kalebet sidik warna lengkep, hiji lokasi. Ieu di handap aya lokasi anu aya sareng harga anu aya hubunganana sareng masing-masing:
Lokasi sidik tambahan sareng / atanapi metode tiasa sayogi. Tanya Konsultan Brand anjeun pikeun detil.

Bahan
Kardus

Ngaran Barang Kotak kembang méwah transparan jelas kotak kembang akrilik sareng laci
Bahan PVC + hardboard
Ukuranna 27 * 19 * 30cm
Warna koneng, pink, beureum ....
Pamakéan Kembang sareng bungkus kado
Sampel Kedah mayar.
MOQ 10 PCS
Ngepak Pakét luar: Kantong gelembung atanapi karton.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: